CÉGCSOPORTUNK2018-08-07T13:12:30+02:00

A KONDOR Csoport története

2008-ban kezdtük meg működésünket a Transferpricing Tanácsadó Kft. megalapításával – a későbbiekben ehhez csatlakozott a Transferpricing Magyarország Kft. is –, az egyetlen kizárólag transzferárazásra specializálódott magyar tulajdonú szolgáltatóként.

Oktatói tevékenységünknek is köszönhetően  TP GROUP-ként váltunk ismertté és tettük le névjegyünket az elmúlt közel 10 év során transzferár dokumentációk elkészítése, felülvizsgálata, honosítása, transzferár-képzések tartása és transzferár politika kialakítása, valamint transzferárazással kapcsolatos egyéb tanácsadói szolgáltatások nyújtása területén.

2014-ben a tulajdonosi struktúra átalakulásának eredményeként dr. Kondor Bence Barnabás a Transferpricing Magyarország Kft. egyedüli tulajdonosa lett.

2015-től a független transzferár tanácsadókból álló globális szövetség, az A Network kizárólagos magyarországi tagja lettünk.

2016-tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Nemzetgazdasági Minisztérium által akkreditált oktatói vagyunk.

2017-ben többszáz könyvelő és könyvvizsgáló munkáját segítettük előadásainkon, valamint TranszFAIRár című szakkönyvünkön keresztül. Ezzel párhuzamosan – ügyfeleink igényeire reagálva – megkezdtük szolgáltatásaink körének bővítését, így időszerűvé vált arculatunk megújítása is.

2018-ban ennek eredményeként megalapítottuk a KONDOR Csoportot, amelynek égisze alatt – a továbbra is meghatározó transzferár üzletág mellett – már adótanácsadás, könyvelés és bérszámfejtés, CRM rendszerek bevezetéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódó tanácsadás, valamint üzleti tanácsadás terén is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk, hogy szolgáltatásainkon keresztül hatékonyan segítsünk a vállalkozásoknak fő tevékenységükre fókuszálni.

Hiszünk abban, hogy munkánkkal ügyfeleink céljai megvalósításának támogatásán keresztül mi is hozzájárulunk környezetünk jobbá tételéhez.

Víziónk, hogy felelősségteljes gondolkodásmódunk és minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként, ügyfeleink nemzetközi kiszolgálásán keresztül a régió egyik meghatározó szolgáltatójává válunk.

Üzletágaink