CÉGÜNKRŐL2018-08-07T13:12:30+02:00

Cégünkről

KONDOR-TP

2008-ban kezdtük meg működésünket a Transferpricing Tanácsadó Kft. – majd később a Transferpricing Magyarország Kft. – megalapításával, és néhány év alatt a legnagyobb kizárólag transzferárazásra specializálódott magyar tulajdonú szolgáltató lettünk.

Oktatói tevékenységünknek köszönhetően TP GROUP néven váltunk ismertté és állunk közel 10 éve ügyfeleink rendelkezésére lokális és csoport szintű transzferár dokumentációk elkészítése, felülvizsgálata, honosítása, transzferár-képzések tartása és transzferár politika kialakítása, valamint transzferárazással kapcsolatos egyéb tanácsadói szolgáltatások nyújtása területén.

2015-től az ’A Network’ független transzferár tanácsadókból álló nemzetközi szövetség kizárólagos magyarországi tagja lettünk.

2016-tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara akkreditált oktatói vagyunk.

2018-tól a KONDOR Csoport tagjaként folytatjuk tevékenységünket és továbbra is az a célunk, hogy működésünk fókuszába a transzferárazást állítva és fő tevékenységi körként kiemelten erre a területre koncentrálva a transzferárazási piac megbízható, céltudatos szereplői maradjunk.

Meghatározó pozíciónkat gyors, precíz szolgáltatásainknak, rátermett és az eredményekért küzdeni akaró és tudó csapatunknak köszönhetjük. A szakmai színvonal fenntartása érdekében folyamatosan minél szélesebb körű ismeretek megszerzésére törekszünk. Munkatársaink magasan képzett, a legnagyobb nemzetközi adótanácsadó cégeknél szerzett tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik behatóan ismerik a NAV vizsgálati gyakorlatát és ellenőrzési tendenciáit, és akiknek a szakma iránti elkötelezettsége, és érdeklődése alapot teremt arra, hogy minden transzferárazásra vonatkozóan felmerülő kérdéssel kapcsolatban segítséget tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.