CSAPATUNK2019-05-15T20:33:34+02:00
Kondor Bence Barnabás 2002-ben végzett jogászként. A PhD képzéssel párhuzamosan kezdte meg tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán (2002-2007). 2008 óta foglalkozik transzferárazással, valamint vállalkozás- és üzletfejlesztéssel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője. A TP GROUP a KONDOR Csoport és a VISEGRAD Consulting Group alapítója.

Dr. Kondor Bence Barnabás

 Alapító, Partner

Bársony Farkas pénzügyi jogász, hosszú ideig a GE Hungary ügyvezető igazgatója és több GE üzletág globális és EMEA adóügyi igazgatója. Legutóbb a PwC CEE TLS Partnere. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham Hungary) elnöke. Munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetettje. A Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja. A VISEGRAD Consulting Group társalapítója, 2019-től a KONDOR Csoport Partnere.

Dr. Bársony Farkas

CEO, Partner

Pásztor László 2005-ben végzett közgazdászként a Pécsi Tudományegyetemen, adótanácsadói bizonyítványát 2007- ben szerezte meg. 2011-ben a közvetlen adók területén nemzetközi adószakértő címet nyert el. Több, mint egy évtizede foglalkozik nemzetközi adózással és transzferárazási kérdésekkel. A TranszFAIRár című könyv társszerzője, a TP GROUP társalapítója, szakmai vezetője. 2017-től a KONDOR Csoport Partnere.

Pásztor László

TP üzletágvezető, Adószakértő, Partner

Puskás Zsuzsanna Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Puskás Zsuzsanna

Könyvelés és bérszámfejtés üzletágvezető

Hajnal-Májer Andrea Senior transzferár tanácsadó

Hajnal-Májer Andrea

Senior transzferár tanácsadó

Iglódi Vivien Transzferár tanácsadó

Iglódi Vivien

Transzferár tanácsadó

Balog Annamária Rózsa Junior transzferár tanácsadó

Balog Annamária Rózsa

Junior transzferár tanácsadó

Forintos Borbála Junior transzferár tanácsadó

Forintos Borbála

Junior transzferár tanácsadó

Szarvady Zsófia Irodavezető

Szarvady Zsófia

Irodavezető

Krivácsi Henriett

Senior könyvelő