Könyv2020-06-24T20:43:56+02:00

Rendelje meg könyvünket!

Könyvünkön keresztül átfogó kép kialakítása mellett az alábbi kérdések megválaszolásához szükséges ismeretekkel ruházzuk fel a transzferárazás iránt érdeklődőket:

  • Megállapítani, hogy ki minősül kapcsolt vállalkozásnak;
  • Beazonosítani, hogy kinek vannak transzferárazáshoz kapcsolódó kötelezettségei;
  • A felmerülő feladatokat hogyan lehet elvégezni, milyen teendők merülnek fel;
  • Felmérni a transzferárakkal kapcsolatban felmerülő esetleges kockázatokat.

„2016-ban jelent meg a jelen kötet elődje, a TranszFAIRár című könyv első kiadása. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az akkori munkát a szerzők Oktatási Központunknál megtartott előadásai, illetve az érdeklődő hallgatóság inspirálták. A második, bővített és átdolgozott kiadás már integrálja az elmúlt évek tapasztalatait és az időközben bekövetkezett szabályozási változásokat is, amelyeket nemzetközi kitekintés mellett tár az olvasók elé a KONDOR Holding csapata. Biztos vagyok abban, hogy az új könyvet is haszonnal forgatják majd a téma iránt érdeklődők.”

– dr. Lakrovits Elvíra – a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjának szakmai vezetője

„A TranszFAIRár 2020 korszerű, részletes és könnyen megérthető iránymutatást nyújt mindazok számára, akik akár adótanácsadóként, akár egyetemi hallgatóként, akár vállalkozásként szeretnének eligazodni a transzferárazás rejtelmeiben. Rendhagyó és hiánypótló kiadvány, amely nemcsak elméleti szinten elemzi a transzferárazással kapcsolatos jogszabályokat és legújabb nemzetközi fejleményeket, hanem praktikus megközelítéssel érthetővé és a mindennapi feladatok szintjén is könnyebben teljesíthetővé teszi a transzferárazással kapcsolatos elvárásokat. Ezzel a szemlélettel pedig magabiztos és versenyképes tudást ad az olvasók számára. ”

– dr. Borók Tímea – Pénzügyminisztérium, Osztályvezető, Jövedelemadók és Járulékok Főosztály, Társasági Adó Osztály