REFERENCIÁINK2018-08-07T13:12:35+02:00

Referenciáink

“Több éve dolgozunk a TP GROUP-pal, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal. Amellett, hogy az éves dokumentációt jó minőségben megcsinálják, NAV vizsgálatnál, kritikus helyzetben is számíthattunk a véleményükre és a segítségükre. Az általuk készített dokumentációval kapcsolatban a NAV vizsgálat során nem érkezett érdemi észrevétel. Rugalmas partner, aki keresi a lehetőségét, hogy az ügyfelének hogyan segítsen. “

Mahler Zoltán, Chief Accountant - Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.

“A TP GROUP-pal kedvező áron, igényeinknek megfelelően, rugalmas és együttműködő ügyfélként készíti transzferár nyilvántartásunkat.”

Illyevölgyi Andrea, Pénzügyi Vezető - KIKA Lakberendezési Kft.

“A TP GROUP-pal flexibilis és megbízható partnerként tartja rendben transzferár nyilvántartásainkat. Köszönjük, hogy nyugodtan alhatunk!”

Vincze Zoltán, Pénzügyi Vezető - Herlitz Hungária Kft.

“Transzferár nyilvántartási kötelezettségek szempontjából kisebb volument jelentő cégként különösen nagyra értékeljük, hogy teljes körű transzferár tanácsadást kapunk megfizethető áron, köszönjük.”

Nagy Melinda, Számviteli Vezető - Profi Nyílászáró Centrum Kft

“A TP GROUP-pal több éve megbízható, változatlanul magas színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtó partnerünk transzferárazás terén, akár angol nyelven is. Maximálisan elégedettek vagyunk munkájukkal. “

Braun Roland, Pénzügyi Igazgató – Musashi Hungary Kft.
Ajánlatot kérek